Privat Erhverv
365 dages fuld returret
Dag-til-dag levering
Komplet reservedelslager
Salg til private og erhverv 6915 9100

Deluxe 4 søjlet autolift - 4200 kg - lang

Deluxe 4 søjlet autolift - 4200 kg - lang

Varenr.: 1480
Lok.nr.: Store lager
10 stk. på lager

Bestil inden kl. 13.00 og vi afsender samme dag

Fuldautomatisk betjening
400V tilslutning
Mulighed for montering af sporingsplader
Pulverlakeret
Inkl. 16 mm ekspansionsbolte
CE-godkendt (godkendt til professionel brug)

Læs mere
Nimalift anbefaler følgende tilbehør:
Før pris: 38.999,00,- ex. moms
35.999,00,-

ex. moms

44.998,75,- inkl. moms
Ned til 916,00,-- pr. måned. Se priser her.

Har du spørgsmål?

Ring til Mads 2097 3171

4-søjlet autolift 4200 lang fra Nimalift:

Leder du efter en 4-søjlet autolift, er denne model en absolut klassiker, hvad angår autolifte. Det er en model, der har været på markedet i flere år. Liften anvendes for det meste på værksteder, tekniske skoler og i synshaller.

Nimalifts 4-søjlet autolift kan løfte op til 4200 kg. Det vil sige, at den er kraftig nok til at løfte 95 % af den danske vognpark, når man har person- og varebiler i tankerne. Den 4-søjlet autolift er, ligesom alle vores andre lifte, monteret med en 400V-motor. Sidst men ikke mindst er den naturligvis godkendt efter sikkerhedskrav fra Arbejdstilsynet samt CE-godkendt.

Liften er blevet fremstillet i samarbejde med vores kunder, som har haft et ønske om, at den både kan fungere fuldautomatisk med luftstyrede sikkerhedslåse samt med en mulighed for at tilkøbe sporingskit. Det betyder, at du kan montere et ekstra kit på de allerede eksisterende kørebaner, så du kan bruge liften til sporing.

Du har også mulighed for at tilkøbe LED-lys til liften således, at du får optimale arbejdsforhold, når du skal arbejde under bilen.

Det er ligeledes muligt at tilkøbe to forskellige donkrafte, da der kan monteres op til to donkrafte på liften. Monterer du begge donkrafte, kan du løfte både for- og bagenden på bilen. Du kan finde vores udvalg af donkrafte under tilbehør til autolifte ved at - klikke her

Tekniske specifikationer:

Højde: 2255 mm

Total bredde: 3165 mm

Afstand mellem søjler: 2850 mm

Kørebane længde: 4808 mm + køreramper

Afstand mellem kørerbanerne: 885 mm

Kapacitet: 4200 kg (4,2 tons)

Maksimal løftehøjde: 1800 mm

Antal hydraulikstempler: 1 stk, under venstre kørebane

Antal sikkerhedslåse: 4 stk, automatisk udløsning

CE-godkendt: Ja

Sænkealarm: Ja

Slangebrudsventil: Ja, hvis olieslangen skulle springe

Olietank: 9 liter

El-tilslutning: 400 V

Motorkraft: 2,6 kW

Arbejdsstøj: < 70 dB

Arbejdstemperatur: 5 - 40 grader

Løftetid: 46 sek

Sænketid: 40 sek

Pulverlakeret: Ja, Rød: 3020 & Grå: 7016

Pakkedimensioner: L: 5100mm - B: 600mm - H: 720mm

Vægt: 1350 kg

OBS: Husk tilkøb af 10 liter hydraulikolie, visk. 32

Pris: Ekskl. moms


KRAV TIL GULVET

Betontykkelse for 4,2 tons: min. 180 mm

Betonstyrke: C25

Denne beskrivelse af vores nye 4-søjlet autolift indeholder:

 • Historien bag ændringerne på vores nye 4-søjlet lift.
 • En gennemgang af liftens opbygning.
 • Hvilke dele er valgt til liften - og hvorfor?
 • Dette skal du overveje ved valg af en 4-søjlet autolift.
 • Disse kunder foretrækker Nimalifts 4-søjlet lift.

I de følgende afsnit kan du læse mere om, hvilke ændringer vi har foretaget på vores 4-søjlet lift, årsagen til disse ændringer samt meget mere. På baggrund af disse oplysninger har du mulighed for at tage et velfunderet valg, når du skal investere i en ny lift til enten dit værksted eller til privat brug.

Historien bag ændringerne på vores nye 4-søjlet lift

Hos Nimalift har vi et stort fokus på at lytte til vores kunder. Det har betydet, at vi siden 2009 har taget deres feedback alvorligt. Ved at lytte til hvad der har fungeret og ikke fungeret, har vi kunnet udvikle modeller efter vores kunders behov og ønsker.

I 2019 tog vi turen til Kina for at aflægge vores leverandør et besøg med henblik på at opdatere og forbedre vores produktprogram. Ændringerne blev baseret på vores egne idéer og den feedback, vi har fået fra vores kunder.

Når det kom til den 4-søjlet lift, så virkede den egentlig efter hensigten. Men der var flere punkter, der sagtens kunne forbedres.

Eksempelvis tænkte vi, at det måtte være muligt at finde frem til en metode, hvor det pneumatiske låsesystem, inklusiv luftstempler og låsestiger, blev nemmere at montere, indstille og vedligeholde. Det lykkedes os til fulde, hvorfor vi i dag kan præsentere den nye 4-søjlet lift.

En gennemgang af liftens opbygning

Udgangspunktet for den nye 4-søjlet lift var den gamle model, som levede op til mange af vores forventninger. Den var gennemtestet, og der var rigtig mange ting, der bare virkede. Disse ting har vi naturligvis ikke ændret på.

Men da vi fik kontakt til en ny leverandør, fandt vi frem til det låsesystem, som vi havde forestillet os kunne forbedre liften. Det nye låsesystem kræver blandt andet et minimum af tilpasning ved monteringen. Låsesystemet har også fået en bredere låsestige. Dette medfører, at det kun er muligt at foretage en op- og nedjustering, mens en justering fra side til side ikke er mulig.

Et andet tiltag er, at vi har fået lavet, så luftstemplet sidder helt ude ved låsestigen. Det giver den fordel, at der spares et forlængelsesled mellem låsepal og luftstempel. Det lyder måske ikke af meget, men det gør faktisk, at systemet nu kun kræver et minimum af vedligeholdelse.

Vi har også haft vores opmærksomhed rettet mod en sidste ting ved sikkerhedssystemet. Her havde vi et stort ønske om at få en såkaldt ”slack sensor” på liften. Det betyder nemlig, at hvis en wire af den ene eller anden grund er blevet slap, så afbrydes liftens funktion.

Et godt sikkerhedssystem var vigtigt for os, men vi havde også et ønske om, at liften var opbygget i moduler. Når liften er opbygget i moduler, giver det langt flere muligheder for at tilpasse liften til den enkelte kundes individuelle behov. Derfor kan du nu tilkøbe dette tilbehør til både den korte og lange model:

 • Sporingskørebaner
  • Den ekstra kørebane kan monteres ovenpå den allerede eksisterende kørebane.
 • Sporingsplader
 • Forlængelse af kørebaner
 • Center donkraft fra AC-hydraulik. Du kan bruge op til 2 stk. pr. lift.
 • Center donkraft fra Nimalift. Du kan bruge op til 2 stk. pr. lift.
 • LED-lys

Alle vores nye idéer og tiltag er blevet tegnet ind i et 3D-program hos vores leverandør, så det er nemt at overføre til deres produktionsanlæg. Det er også med til at sikre, at der bliver fremstillet det samme produkt hver eneste gang.

Hvilke dele er valgt til liften - og hvorfor?

Pladearbejde og maling er blevet automatiseret

  • Laserskærer – Giver en mere præcis udskæring af de forskellige pladedele.
   • Det er vigtigt for, at svejserobotten efterfølgende kan lave så meget som muligt.

  • Svejserobot - Svejserobotter sørger for, at en stor del af svejseprocessen er blevet automatiseret.

 • Pulverlakeringsanlæg - Maling med pulverlak er blevet automatiseret. Det sikrer en ensartet maling på alle overflader, der kan holde i mange år.

Mulighed for at forlænge kørebanerne

 • Med forlængerkittet kan du forlænge kørebanerne med 55 centimeter. Det giver dig mulighed for at opbygge liften i forhold til dine ønsker og behov.

Et stort fokuspunkt hos Nimalift har været en automatisering af produktionen. Det har det været fordi, at når det er maskiner, der laver arbejdet, så falder fejlprocenten drastisk.

Motor og kontrolboks

  • Nimalifts velrenommerede leverandør står for motoren i liften. Den leverer intet mindre end 2,6 kW ved en strømtilslutning på 400V.
   • Motoren er en af de mest støjsvage modeller på markedet. Den har et lydniveau på omkring 67 dB, hvilket kan sammenlignes med, at normal tale har et lydniveau på mellem 50-65 dB.

  • Ingen printplader
   • Hvor det har været muligt, er alle printplader skiftet ud. De er i stedet blevet erstattet med klemmerækker og relæer. Det har den klare fordel, at driftsomkostningerne bliver minimeret, da udskiftning af relæer er billigere end udskiftningen af et printmodul.

 • Vi har også sørget for, at alle ledninger og slanger er samlet i en stor beskyttelsesslange mellem søjlen med motoren, kontrolpanelet og selve kørebanen.

Låsesystemet

  • Luftstemplerne er blevet flyttet helt ud til låsepalen, hvilket betyder, at forbindelsesstangen er fjernet.

  • Låsestigerne er bredere således, at det kun er muligt at justere dem én vej.

 • Alle disse ændringer gør, at det er blevet meget nemmere at montere liften samt vedligeholde den.

Sensorer

 • ”Slack sensorer” ved hver søjle
  • Sensorerne sørger for at registrere, når en wire bliver slap, fordi den har løsnet sig eller er sprunget. Det giver dig en sikkerhed, fordi liften afbryder forbindelsen til knapperne. Liften bliver i sikkerhedslåsene, så det ikke er muligt for dig at benytte liften.

Dette skal du overveje ved valg af en 4-søjlet autolift

Det kan medføre en hel del spørgsmål, når du er på udkig efter en ny 4-søjlet lift til dit værksted. Et af de store spørgsmål er nok, hvad du skal være opmærksom på. Derfor har vi lavet en lille liste over de ting, som du kan have med i dine overvejelser.

Produktet:

  • Motor til 400V:
   • Det er klart det bedste valg at vælge en lift, der er udstyret med en 400V-motor. Det sikrer nemlig, at du dels har en lift, der holder mange år frem i tiden, men også at du får en lift med masser af power.

  • Printplader:
   • Tjek efter om liften er udstyret med printplader. Det er den nemme løsning for leverandøren, men ikke en optimal løsning for dig, hvis der er noget, der går i stykker. I disse tilfælde skal printpladen nemlig skiftes ud, og det er en dyr fornøjelse.

  • Godkendelser:
   • Det er vigtigt at undersøge, om liften er godkendt med en CE-mærkning, samt om den er godkendt i henhold til Maskindirektivets krav, da det er ud fra disse, at Arbejdstilsynet arbejder.

 • Løftehøjden:
  • Hvordan ser det ud med liftens løftehøjde? Sørg for at få svar på, hvor højt liften kan løfte, og hvor langt liften kan komme ned.

 

Leverandøren:

  • Vælg at købe en lift hos en troværdig leverandør:
   • Det er specielt vigtigt at vælge en troværdig leverandør, når du køber arbejdsredskaber. En lift skal virke efter hensigten på en forsvarlig måde. Skulle uheldet være ude, og din lift går i stykker, skal der ligeledes være mulighed for, at du kan henvende dig for at få hjælp til at komme videre.

  • Sørg for at leverandøren er leveringsdygtig i reservedele
   • Hvis du ikke har mulighed for at få reservedele, der hvor du har til hensigt at købe din lift, bør du vælge en anden leverandør. Ellers står du i store problemer, når du står med en lift, der ikke virker.

  • Er det muligt at få hjælp løbende?
   • Undersøg om leverandørens serviceydelser rækker længere end kun til, når du skal anskaffe dig en lift. Det er klart en fordel for dig, hvis du har mulighed for altid at henvende dig for at få hjælp og svar på dine spørgsmål.

 • Kig på kundeanmeldelser:
  • Det er altid en god idé at tage et kig på en leverandørs anmeldelser fra tidligere kunder. Dem finder du ofte forskellige steder på internettet. Du kan blandt andet kigge på https://dk.trustpilot.com for at finde ud af, hvad kunderne siger om leverandøren.

Disse kunder foretrækker Nimalifts 4-søjlet lift

 • Mellemstore værksteder og synshaller.
 • Biltyper: Alm. personbiler og store varebiler.

Den 4-søjlet lift bliver anvendt i et stort antal synshaller i hele Danmark. Det bliver den, fordi liften er hurtig at køre en bil op på, samt fordi den ikke kræver en indstilling for at løfte bilen op.

Værksteder, som har mange varebiler mellem deres hænder, har også stor glæde af liften. Det har de på grund af liftens stabile løft, selvom bilens vægt kan være forskudt på grund af værkstøjreoler i den ene side.

Varens pris inkl. 44.998,75,--
Løbetid Pris pr. mdr. + moms Rente
12 mdr. 3.945,00,- 5,95%
24 mdr. 2.050,00,- 5,95%
36 mdr. 1.419,00,- 5,95%
48 mdr. 1.104,00,- 5,95%
60 mdr. 916,00,- 5,95%
 • 399 kr. i oprettelse
 • 39 kr. /md. i gebyr
 • 12-60 måneder