Reservedele til dækmaskiner – fra Nimalift og mange andre

Velkommen til vores side med reservedele til dækmaskiner. Her på siden finder du Danmarks største udvalg af reservedele til dækmaskiner.

Dækmaskiner er en brugsgenstand, som alle andre maskiner, og det kan derfor ikke undgås at der på et eller andet tidspunkt er noget som går i stykker. Som professionel leverandør til autobranchen, har vi heldigvis et stort reservedelslager. Så du er allerede kommet til det rette sted, hvis du gerne hurtigt vil have din maskine køreklar igen.

Vores reservedelslager ligger sammen med vores hovedkontor i Billund. Så hvad enten du selv vil komme forbi på Kløvermarken 117, eller vi skal sende delene til dig, så kan du have delene inden for meget få dage.

Har du en dækmaskine fra en af vores konkurrenter, kan vi i 99 % af tilfældene også hjælpe dig med at komme videre alligevel. Rigtig mange af vores dele passer nemlig også til maskiner fra, Jema autolifte, AJ engros osv.

Nedenfor ser du billeder af vores forskellige dækmaskiner. Klik på billedet af den dækmaskine der ligner din mest og find reservedelen til den. Vi har alt fra luftstempler, til plastikhoved og pedaler til maskinerne.

Hjælpen er på vej – god dag :)