Reservedele til afbalanceringsmaskiner – fra Nimalift

Velkommen til vores reservedelsside for afbalanceringsmaskiner. Her finder du reservedele til afbalanceringsmaskiner både fra Nimalift og mange af vores konkurrenter.

Som professionel leverandør til autobranchen, ved vi at hurtig levering af reservedele er et must, så du ikke står med en maskine på dit værksted som ikke kan bruges. Det koster nemlig penge at holde stille.

Derfor har vi Danmarks største udvalg af reservedele til afbalanceringsmaskiner. Så her vil du vil kunne finde alle de dele, som findes i vores afbalanceringsmaskiner. Vi kan som regel også hjælpe hvis du skulle have købt en maskine ved vores konkurrenter, da mange af delene enten passer eller nemt kan tilpasses andres maskiner.

Sidst men ikke mindst, har vi vel nok landets bedst priser på reservedele. Det betyder, at du kan beholde dine maskiner længere, simpelthen fordi det godt kan betale sig at reparere på dine maskiner, når delene ikke koster det sammen som et mindre kampfly.

Nedenfor ser du billeder, af de forskellige afbalanceringsmaskiner vi sælger, så vælg den model der ligner din maskine mest, så kommer du ind til delene som passer til denne model.

Har du problemer med, at finde lige den del du mangler, skal du ikke tøv med at kontakte os. Vi er her for det samme.

Hjælpen er på vej – god dag :)