Reservedele til autolift – fra Nimalift, Cascos og mange andre

Velkommen til vores reservedelsside for autolifte. Her finder du sandsynligvis Danmarks største udvalg af reservedele til autolifte.

Som professionel leverandør til den danske autobranche ved vi, at når maskinerne bliver brugt, vil der på et tidspunkt opstå behov for reparation eller udskiftning af dele. Derfor har vi et omfattende reservedelslager, der omfatter alt fra armlåse til motorer og komplette kontrolpaneler.

Vores reservedelslager er placeret sammen med vores hovedkontor i Billund. Uanset om du selv ønsker at afhente reservedelene eller ønsker, at vi sender dem til dig, kan du forvente at have delene inden for meget få dage. Dette betyder, at du ikke behøver undvære din autolift i din daglige drift længere end absolut nødvendigt.

Selvom du har købt en autolift fra en anden leverandør, kan vi i 9 ud af 10 tilfælde stadig hjælpe dig. Mange af vores komponenter er nemlig kompatible med lifte fra andre producenter. Vi har f.eks. assisteret montører rundt om i landet med motorer til ældre Stenhøj stempellifte, hydraulikstempler og mange andre dele til konkurrerende maskiner. Derudover har vi et solidt samarbejde med montører, reservedelsleverandører og grossister over hele verden. Hvis du ikke kan finde den del, du mangler, er du velkommen til at kontakte os.

ENedenfor finder du en oversigt over alle vores autolifte. Klik på den lift, der bedst matcher din, og du vil blive ført til siden med alle reservedelene til denne maskine.

Nedenfor ser du alle vores lifte. Klik på den lift der bedst ligner din, og du kommer til siden med alle reservedelene til denne maskine.

Hjælpen er på vej – ha' en god dag! 😊

 

Sorter efter
Vis per side