Privat Erhverv
365 dages fuld returret
Dag-til-dag levering
Komplet reservedelslager
Salg til private og erhverv 6915 9100

Sider med information om autolifte, dækmaskiner og tilbehør


Her på siden kan du finde en oversigt over de vigtigste sider på vores hjemmeside. Alle sider giver dig et godt overblik over hvilke produkter vi forhandler - alt sammen indenfor autolifte, dækmaskiner, afbalanceringsmaskiner og tilbehør som afbalanceringsklodser, ventiler og dækfedt.

Vi håber, at du få glæde af siden, og at det hjælper dig tættere på at vælge de rigtige produkter til dit værksted og din hverdag.


Autolifte -  Hos Nimalift er vi specialister i autolifte. Vi har et bredt udvalg af autolifte, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde lige den autolift som passer til dit værksted eller din garage. Nedenfor kan du finde de forskellige lifte som kan gøre din hverdag meget nemmere. 

2 søjlet autolift - Vores 2-søjlede autolift er vores mest solgte autolift. Liften bliver brugt på mange værksteder - fordi det er den lift man kan udføre flest reparationer med. 

Flytbar saxlift - Den flytbare saxlift er en meget populær lift hos de private hobbymekanikere og små værksteder. Liften har nemlig den klare fordel, at den kan flyttes væk hvis du f.eks. skal bruge garagen til en fest. 

Saxlift til klargøring - Denne saxlift er meget hurtig blevet et hit hos de forskellige klargøringscentre. Med en max. løftehøjde på 1 m, får man bilen op i en god arbejdshøjde ved poleringsarbejde og til f.eks. hjulskift. For kunder der ikke har behov for fuld løftehøjde, er dette en god lift til en meget fornuftig pris. 

1 søjlet autolift - For værksteder hvor der i travle perioder godt kunne bruges en ekstra lift på værkstedet, er denne et søjlede lift helt perfekt. Liften løfter op i 180 cm - det vil sige, at man får den op i næsten samme højde som en to søjlet autolift, fordelen er bare, at når du så ikke har brug for den ekstra arbejdsstation, kan liften flyttes væk og skabe ekstra plads på værkstedet. 

Saxlift til nedsænkning - Er en rigtig god lift til flere formål. Liften løfter i fuld højde og man har fri under bilen til f.eks. at skifte udstødning. Som den eneste lift i vores program, er liften lavet til at forsvinde ned i gulvet. Det giver god plads på værkstedet eller i garagen når liften ikke er i brug. 

Saxlift til gulvmontering - Er en lifttype som bliver mere og mere populær på værkstederne landet over. Liften løfter lige så højt som en 2-søjlet lift, men man slipper for søjlerne på begge sider af bilen, hvilket gør det hurtigere, at komme ind og ud af bilen. 

4 søjlet autolift - Den 4-søjlede autolift er liften til større værksteder og synshaller, liften fåes både med og uden donkraft. Denne lift er klargjort til sporing med både mulighed for at ilægge sporingsplader i selve kørerrampen og med "flydende" bagaksel.

 

Dækmaskiner - Som professionel leverandør af udstyr og maskiner til autobranchen, har vi selvfølgelig også et godt udvalg af dækmaskiner. Vi har alt lige var den helt lille dækmaskine til hobbymekanikeren og til de helt store professionelle dækmaskiner til run-and-flat dæk og lavprofildæk i store størrelser. 

Dækmaskine til hobbybrug - Den mindste dækmaskine vi har, er en dækmaskine som den har set ud de sidste 30-40 år. Dækmaskinen er helt simpel opbygget og fungerer rigtig godt til mindre fælge. 

Dækmaskine med vippe tårn - Denne dækmaskine er en rigtig god mellemting mellem de største dækmaskiner og den lille dækmaskine. Modellen er blevet meget populær, da den udover at have vippetårn og luftbooster, også har mulighed for eftermontering af en hjælpearm. På den måde kan du efter dit køb udbygge produktet, hvis du f.eks. kommer til, at skulle arbejde med lavprofildæk. 

Dækmaskine med hjælpearm - I en verden hvor flere og flere nye biler kommer med større hjul, stiller det også nogle andre krav til maskinerne der skal kunne skifte dækkene på disse hjul. Derfor bliver det mere almindeligt med en dækmaskine med en hjælpearm. Det gør nemelig arbejdet med lavprofil og store dæk meget nemmere. 

Dækmaskine med automatisk dækaftræk - Med en dækmaskine som den nye BD-13 har du en dækmaskie som fremtidssikrer dit dækcenter. Maskinen har hjælpearm til lavprofildækkene og så har den et automatisk dækaftræk. Det vil i praksis sige, at du ikke skal bruge et traditionelt dækjern når du afmonterer og monterer dækkene. Det klare maskinen selv. 

 

 Afbalanceringsmaskiner -  Når vi taler om dækmaskiner kommer vi heller ikke uden om afbalanceringsmaskiner. Vi har valgt kun at have to maskiner. Til gengæld syntes vi, at det er de to maskiner som giver dig som kunde, det bedste produkt til prisen. 

Den lille afbalanceringsmaskine - Den mindste afbalanceringsmaskine vi har i programmet er en fornuftig maskine som fungerer fint til mindre værksteder eller private. En rigtig god maskine som er bygget op som afbalanceringsmaskiner har været det i mange år. 

Den professionelle afbalanceringsmaskine - Til større værksteder og dækcentre har vi den helt store afbalanceringsmaskine. Maskinen har laserpoint som viser hvor du skal placere afbalanceringsklodsen, og den her hjulbremse så den selv drejer hjulet til den korrekte position og fastholder hjulet positionen. 

 

Da både dækmaskiner og afbalanceringsmaskinerne stort set altid skal bruges sammen, var vi de første på markedet til at samle disse i sæt. Det vil sige at du kan købe et sæt af maskiner delt ind efter hvor meget du skal bruge dem. 

Dækmaskinerne til hobbymekanikeren - Har du som hobbymekaniker eller privat mand brug for dækmaskiner, vil du som regel kunne nøjes med de små maskiner. 

Dækmaskinerne til det lille værksted - Som lille værksted eller nystartet kan det være en svær beslutning at finde de rigtige maskiner. Derfor har vi sammensat et sæt til dig, som giver mulighed for at udvide til en dækmaskine med hjælpearm.

Dækmaskinerne til værkstedet - Her får du dækmaskinen med hjælpearm og booster som gør montering af alle typerdæk nemt. Derud over får du også den lille afbalanceringsmaskine. 

Dækmaskinerne til det store værksted - Hvis du overvejer om den lille afbalanceringsmaskine bliver for lille til din forretning, så har vi selvfølgelig også et sæt med den store afbalanceringsmaskine og dækmaskinen med hjælpearm.

For at kunne bruge dækmaskinerne og afbalanceringmaskinerne har vi også et stort udvalg af tilbehør. Det kunne f.eks. være ventiler, afbalanceringsklodser eller dækfedt. du kan se det her under tilbehør til dækmontering eller tilbehør til afbalancering