Privat Erhverv
365 dages fuld returret
Dag-til-dag levering
Komplet reservedelslager
Salg til private og erhverv 6915 9100

Reno kompressor 5,5 hk - 150 L

Reno kompressor 5,5 hk - 150 L

Varenr.: 1461
Lok.nr.: Store lager
3 stk. på lager

Bestil inden kl. 13.00 og vi afsender samme dag

2 Cylindre - støjsvag
Automatisk start/stop
Inkl. 2 luftkoblinger for hurtig tilslutning
Max. tryk 15 bar
CE-godkendt

Læs mere
Nimalift anbefaler følgende tilbehør:
16.499,00,-

ex. moms

20.623,75,- inkl. moms
Ned til 445,00,-- pr. måned. Se priser her.

Har du spørgsmål?

Ring til Mads 2097 3171

Reno 5,5 hk 150 L

Reno er en leverandør, der er en førende producent af kompressorer. Hos Nimalift har vi derfor valgt at have Reno-kompressorer med i vores sortiment.

Leverandøren Reno har været på markedet for kompressorer siden år 1952. De har derfor mange års erfaring som producent og servicepartner, når det kommer til kompressorer.

Hos Nimalift.dk tilbyder vi alle former for kompressorer fra Reno. Her finder du nogle af de mest solgte kompressorer på markedet.

Denne model er en 150 L-kompressor med en 5,5 hk 400V-motor. Kompressoren har en god størrelse og er især velegnet til værksteder med flere arbejdsstationer samt andre steder, hvor der er behov for en forholdsvis stor mængde luft.

Tekniske specifikationer:

Motor: 5,5 HK

El-tilslutning: 400 V

Hastighed: 940 omdr./min.

Slagvolumen: 680 L/min. 

Effektiv ydelse: 530 L/min.

Antal cylindre: 2 stk.

Max. tryk: 15 bar.

For-sikring: Minimum 16 amp.

Tank størrelse: 150 L

Længde: 1250 mm

Bredde: 430 mm

Højde: 1100 mm

Pakkedimensioner: L: 1100mm - B: 470mm - H: 990mm

Vægt: 160 kg

Reno vare nr.: PC700150

Nedenfor kan du finde flere informationer om kompressorer og læse mere om 5,5 hk 150 L kompressoren fra Reno:

 • Generel information om Reno stempelkompressorer
 • Hvordan er denne kompressor opbygget?
 • Hvilke fordele og ulemper er der ved kompressoren?
 • Det skal du være opmærksom på ved køb af en ny kompressor
 • Hvilke kunder skal vælge en 5,5 hk, 150 L-kompressor fra Reno?

Her har du mulighed for at finde al den information, du har brug for, når du er på udkig efter en ny kompressor.

Du finder generel information om kompressorer, fordele og ulemper samt om det er den kompressor, du skal vælge. Dette gør det nemmere for dig at finde frem til den kompressor, der er mest optimal afhængig af dine ønsker og behov.

Generel information om Reno kompressorer

Når det kommer til kompressorer, er der forskel på de forskellige modeller. Du har eksempelvis mulighed for at vælge imellem en stempelkompressor og en skruekompressor. Disse typer kompressorer anvendes til forskellige ting.

Hvor en stempelkompressor især er velegnet til værksteder og landbrug, er en skruekompressor oplagt til brug i industrien. Skruekompressorer sørger nemlig for en jævn luft, der sørger for at holde den specifikke fabriks produktion i gang.

Dette er dog ikke de eneste forskelle, når det kommer til disse to typer af kompressorer. Kort og godt siges det, at stempelkompressorer maksimum arbejder i omkring halvdelen af tiden. Det vil sige, at maskinen arbejder i x antal minutter, hvorefter den har brug for en pause i præcis det samme antal minutter. Du skal derfor holde øje med kompressorens tankstørrelse. Den skal nemlig være stor nok til at rumme nok luft til, at motoren får tid til at køle af.

Til forskel fra stempelkompressorer arbejder skruekompressorer størstedelen af tiden. Det betyder, at de konstant leverer luft. En skruekompressor fås derfor typisk ikke med en tank.

Sidst men ikke mindst varierer prisen også i forhold til de to typer kompressorer. Her er stempelkompressoren typisk en del billigere end eksempelvis en skruekompressor.

Lige meget om du har brug for en stempelkompressor eller en skruekompressor, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi gør dog opmærksom på, at vores fokus primært er på stempelkompressorer.

Hvordan er denne kompressor opbygget?

Denne kompressor er en af de større modeller fra Reno. Derfor sælges denne kompressor typisk også kun til værksteder, hvor der minimum er mellem tre til fem mekanikere. Kompressoren er en stationær kompressor, der sagtens kan stå udenfor i et skur ved værkstedet. Da kompressoren er forsynet med en stor motor, er dette en fordel, da man herved undgår for meget støj.

Da kompressoren har mulighed for at levere op til 15 bars tryk, er den også velegnet på eksempelvis et lastbilværksted med et højere arbejdstryk, hvis luftnøgler kræver en større mængde luft.

Motoren

 • En robust og hurtiggående 5,5 hk motor til 400 V.
  • En hurtiggående motor betyder, at det er forholdsvis lille motor. Selvom motoren er lille, har den en høj ydeevne. Den høje ydeevne er mulig, da motoren tager flere omdrejninger end en langsomgående motor. I dette tilfælde tager motoren op til 940 omdrejninger i minuttet.

Cylinderen

 • Denne kompressor er udstyret med en cylinder lavet af 100 % støbejern. Dog med et topstykke af aluminium.

 • Cylinderen er oliesmurt, hvilket betyder, at du skal være opmærksom på oliestanden. Den er dog selvsmørende.

Tanken

 • Kompressorens tank er på 150 liter. Behovet kan derfor dækkes for et rimeligt værksted, hvor der anvendes luftnøgler og en dækmaskiner, i det daglige arbejde.

 • Vær opmærksom på at en tankinspektion er påkrævet, da den overstiger grænsen. Grænsen beregnes således: Tankens indhold x maksimalt tryk. Overstiger grænsen værdien 1000, skal der foretages en inspektion. Du har mulighed for at bestille en inspektion hos Nimalift, der udføres af en Reno-tekniker.

Hvilke fordele og ulemper er der ved kompressoren?

Hvis du vælger en 5,5 hk, 150 L-kompressor fra Reno, er der både fordele og ulemper. I dette afsnit kan du læse mere om, hvilke fordele og ulemper du skal være opmærksom på.

Fordele:

 • Kompressoren leverer en høj luftmængde.
 • Går op til et 15 bars lufttryk.
 • Kommer med en motor, der er oliesmurt.
 • Ideel til både professionelle, mellemstore værksteder.
 • Kompressoren er ideel til lastbilværksteder pga. det høje arbejdstryk.

Ulemper:

 • Topstykke af aluminium.
 • Kommer med en motor, der er hurtiggående.
 • Ikke nem at flytte fra et sted til et andet.
 • Kræver en tankinspektion. (Det kan du få hjælp til hos Nimalift).

Det skal du være opmærksom på inden køb af kompressoren

At købe en ny kompressor er ikke altid nemt. Der er nemlig mange forskellige modeller på markedet, hvorfor du skal finde den helt rette til dine behov. Så hvad skal du være opmærksom på, når du er på udkig efter en ny kompressor? Det kan du læse mere om her.

Hvor kommer kompressoren fra?

Ved køb af en ny kompressor får du, hvad du betaler for. Det er derfor en god idé at være opmærksom på, hvor kompressoren kommer fra. Her er det altid en fordel med en europæisk produceret kompressor.


Produkt

 • Hvilken motor?
  • Generelt er det bedste med en 400 v motor. Det er dog ikke nødvendigt at investere i en kompressor her fra Nimalift.dk, hvis du blot har brug for at pumpe din cykel i værkstedet engang imellem.

  • Ønsker du der i mod en kompressor til dit værksted, der skal bruges i flere situationer, skal du tjekke, at motoren ikke er en 230V-motor.

 • Overvej placeringen
  • Hernæst skal du overveje, hvor kompressoren skal placeres henne. Det er nemlig vigtigt at finde ud af, om den skal placeres indenfor eller udenfor. Dette gør det nemmere for dig at vælge, om det skal være en langsomtgående eller en hurtiggående motor.

  • Mens den langsomtgående motor larmer mindre og er mere holdbar, larmer den hurtiggående motor mere og er mindre holdbar. Til gengæld er den billigere.

 • Hvor meget luft skal der bruges?
  • Endnu en faktor, du skal overveje, er, hvor meget luft du rent faktisk skal bruge. Dette er vigtigt at være forberedt på, da du ellers ikke vil have mulighed for at dimensionere tanken og motoren korrekt.

 • Er kompressoren godkendt?
  • Du skal ydermere sikre, at din valgte kompressor er godkendt

Leverandør

 • Find en leverandør, du kan stole på
  • Det er vigtigt med en leverandør, som du kan stole på. Dette gælder ikke mindst for dit køb af en kompressor, men også for andre investeringer i din hverdag.

 • Har jeg mulighed for at få reservedele?
  • Der kan være forskel på de forskellige leverandører af kompressorer på markedet. Når du vælger din leverandør, skal du sørge for, at leverandøren har mulighed for også at levere reservedele til dig. Det vil være ærgerligt at købe en kompressor, der skal repareres, hvorefter du ikke har mulighed for at købe en reservedel.

  • Vi har valgt at benytte os af leverandøren Reno. De har nemlig ikke mindst stor erfaring med kompressorer, men leverer ydermere reservedele til de forskellige modeller.

 • Har jeg mulighed for at få teknisk support?
  • Hvis der opstår et problem, er det altid en fordel, at du har mulighed for at få hjælp og teknisk support. Det er derfor værd at finde frem til en sælger eller leverandør, der hjælper dig, hvis du oplever problemer med din kompressor.

 • Hvad har andre kunder af oplevelser med leverandøren?
  • Du kan ligeledes læse, hvad andre kunder har oplevet hos den pågældende leverandør med hjælp fra anmeldelser. Du kan både tjekke anmeldelser på https://dk.trustpilot.com, på Google eller på selve leverandørens hjemmeside.

Hvilke kunder skal vælge en 5,5 hk, 150 L-kompressor?

  Om denne kompressor er noget for dig eller ej, kommer i høj grad an på dine ønsker og behov. Kompressoren er især velegnet til:

  1. Et mellemstort værksted, der dagligt har brug for trykluft.

  2. Et lastbilværksted, hvor et højt arbejdstryk er påkrævet.

  En 5,5 hk, 150 L-kompressor fra Reno er især beregnet til lastbilværksteder. Selvom kompressoren ikke er den mest populære i vores sortiment, har vi stadig beholdt den. Vi mener nemlig, at der skal være mulighed for at købe modellen for at dække efterspørgslen fra værksteder, som ønsker denne type kompressor.

  Da kompressoren kræver en tankinspektion, vælger flere kunder en nyere model med eksempelvis 2 x 90 L tanke. Du skal dog lægge mærke til, at kompressoren er en af de få modeller, der går op til 15 bar.

Download PDF manual(er) til maskinerne her

Varens pris inkl. 20.623,75,--
Løbetid Pris pr. mdr. + moms Rente
12 mdr. 1.848,00,- 5,95%
24 mdr. 970,00,- 5,95%
36 mdr. 678,00,- 5,95%
48 mdr. 532,00,- 5,95%
60 mdr. 445,00,- 5,95%
 • 399 kr. i oprettelse
 • 39 kr. /md. i gebyr
 • 12-60 måneder
description test for finansiering...........