Privat Erhverv
365 dages fuld returret
Dag-til-dag levering
Komplet reservedelslager
Salg til private og erhverv 6915 9100

Reno kompressor 7,5 hk - 180 L (2x90L)

Reno kompressor 7,5 hk - 180 L (2x90L)

Varenr.: 1460
Lok.nr.: Store lager
1 stk. på lager

Bestil inden kl. 13.00 og vi afsender samme dag

2 Cylindre - støjsvag
Automatisk start/stop
2 x 90L tank
Inkl. 2 luftkoblinger for hurtig tilslutning
Max. tryk 10 bar
CE-godkendt

Læs mere
Nimalift anbefaler følgende tilbehør:
19.400,00,-

ex. moms

24.250,00,- inkl. moms
Ned til 515,00,-- pr. måned. Se priser her.

Har du spørgsmål?

Ring til Mads 2097 3171

Reno 7,5 hk 180 L (2 x 90L)

Hvis du ønsker en kompressor fra en af de førende producenter på området, bør du vende blikket mod Reno. At Reno er leverandør af kompressorer i høj kvalitet betyder naturligvis, at vi hos Nimalift har valgt at have kompressorer fra Reno i vores sortiment.

Reno har været i branchen siden 1952, så de har en stor ekspertise inden for området, både når det gælder som producent og som servicepartner.

I Nimalifts sortiment finder du alle slags kompressorer, hvor iblandt de mest sælgende også er repræsenteret.

180 L-kompressoren fra Reno er en model med en 7,5 hk 400V-motor. Du får en kompressor, der er fremstillet med 2 x 90 L tanke. De to tanke á 90 L betyder, at du ikke skal have foretaget en tankinspektion, da det kun er lovpligtigt for tanke med en størrelse på 100 L, og hvor kompressoren kan gå op til 10 bar. Ved at vælge denne kompressor sparer du altså servicering af kompressoren væk.

Det er for det meste værksteder, hvor der arbejder mellem to og fire mand eller industrier, der i perioder har behov for større mængder luft, der investerer i denne model.

Tekniske specifikationer:

Motor: 7,5 HK

El-tilslutning: 400 V

Hastighed: 750 omdr./min.

Slagvolumen: 950 L/min. 

Effektiv ydelse: 560 L/min.

Antal cylindre: 2 stk.

Max. tryk: 10 bar.

For-sikring: Minimum 25 amp.

Tank størrelse: 180 (2x90) L

Længde: 1130 mm

Bredde: 440 mm

Højde: 960 mm

Pakkedimensioner: L: 1100mm - B: 470mm - H: 990mm

Vægt: 170 kg

Reno vare nr.: 4116000322

Her kan du læse mere om kompressorer og specielt om 7,5 hk 180 L (2 x 90L) kompressoren fra Reno:

 • Reno stempelkompressorer - generelle oplysninger
 • Sådan er Renos 7,5 hk 180 L opbygget
 • Er der fordele og ulemper ved denne kompressor?
 • Dette bør du lægge vægt på ved køb af en ny kompressor
 • Hvilke kunder har gavn af en 7,5 hk, 180 L-kompressor fra Reno?

Her kan du læse om kompressorer generelt og specifikt om Reno 7,5 hk 180 L-modellen, så du er klædt godt på til at foretage det rette valg for dig.

Du finder en generel gennemgang af kompressorer, hvilke fordele og ulemper, der er ved den specifikke model, samt om det er en model, der opfylder dine ønsker til en kompressor.

Reno-stempelkompressorer - generelle oplysninger

Alle kompressorer er forskellige. Der er både forskellige modeller, mærker og producenter. Derudover er der også forskellige typer af kompressorer. Der er eksempelvis både stempelkompressorer og skruekompressorer, som igen har forskellige anvendelsesmuligheder.

Kigger vi på en stempelkompressor, bliver den fortrinsvis brugt på værksteder og i landbruget. Vender vi blikket mod en skruekompressor er den mest anvendelig inden for industrien, eftersom den producerer en jævn strøm af luft, der kan holde en fabriks produktion kørende.

Der er også andre forskelle på de to kompressorer. En stempelkompressor arbejder kun halvdelen af tiden. Det vil sige, at den kan arbejde i eksempelvis 5 minutter. Derefter skal den have 5 minutters pause for at køle af. Derfor skal du være ekstra opmærksom på tankstørrelsen, når du investerer i en stempelkompressor. Tanken på kompressoren skal nemlig være stor nok til, at motoren har mulighed for at køle ned.

En skruekompressor kan arbejde meget længere tid, da den skal være i stand til at producere en jævn mængde luft hele tiden. Det betyder, at en skruekompressor ikke kommer med en tank.

Der er endnu en forskel på de to typer af kompressorer, og det er prisen på dem. En skruekompressor er en del dyrere at investere i end en stempelkompressor.

Uanset hvilken af de to typer kompressorer du er på udkig efter, er du velkommen til at kontakte Nimalift for råd og vejledning på området. Vi vil dog lige gøre opmærksom på, at vi har størstedelen af vores fokus på stempelkompressorer.

Sådan er Reno 7,5 hk 180 L opbygget

Reno 7,5 hk 180 L er en stationær model, der oftest bruges på værksteder, hvor der er to til fire mekanikere. Eftersom det er en større model, så larmer den naturligvis mere end en mindre. Men modellen har den fordel, at den kan stilles udendørs i eksempelvis et skur.

Denne model er derfor særdeles velegnet til et personbil værksteder, da den er i stand til at levere helt op til et 10 bars tryk. Dette dækker den større mængde luft, som luftnøglerne kræver.

Et kig på motoren

 • Motoren er en robust og hurtiggående 7,5 hk motor til 400V.
  • Da det er en hurtiggående motor, er det også en forholdsvis lille motor. Det betyder dog ikke, at den ikke har en høj ydeevne. Det er muligt, fordi motoren tager flere omdrejninger end en langsomtgående motor. Denne motor tager op til 1150 omdrejninger i minuttet.

Kompressorens cylinder

  • Kompressorens cylinder er fremstillet af 100 % støbejern. Dens topstykke er lavet af aluminium.

 • Cylinderen er oliesmurt, men selvsmørende. Du skal blot være opmærksom på, at oliestanden holder sit niveau.

Kompressorens tanke

  • De to tanke har tilsammen en kapacitet på 180 liter. Det er nok til at dække behovet på et rimeligt værksted, hvor der af og til skal bruges en luftnøgler og en dækmaskiner.

 • Da kompressorens literkapacitet er fordelt på to tanke, er det ikke nødvendigt med en tankinspektion.
  • Sådan beregner du grænsen: Tag tankens indhold x maksimalt tryk. Bliver resultatet et tal, der overstiger 1000, er det nødvendigt med en lovpligtig inspektion. Har du brug for en inspektion, klarer Nimalift dette for dig. Inspektionen bliver foretaget af en Reno-tekniker.

Er der fordele og ulemper ved denne kompressor?

Uanset hvad du køber, er der altid en række fordele og ulemper ved produktet. Det er der også ved en 7,5 hk, 180 L-kompressor fra Reno. Ud fra fordelene og ulemperne ved denne kompressor kan du tage stilling til, hvad der vejer tungest i forhold til dine ønsker.

Kompressorens fordele:

 • Høj luftmængde.
 • Helt op til et 10 bars lufttryk.
 • Oliesmurt motor.
 • Velegnet til såvel professionelle som mellemstore værksteder.
 • Tankinspektion er ikke påkrævet.

Kompressorens ulemper:

 • Topstykket er af aluminium.
 • Den hurtiggående motor.
 • Svær at flytte rundt på.

Dette bør du lægge vægt på ved køb af en ny kompressor

Det kan være svært at finde frem til den rigtige kompressor, eftersom der er så mange modeller at vælge imellem på markedet. Hvordan ved du, om du er i gang med at vælge en kompressor, der dækker dit behov? I dette afsnit kommer vi nærmere ind på, hvad du bør lægge vægt på, når du skal købe en ny kompressor.

Hvor stammer kompressoren fra?

Det er sådan, at uanset hvad du køber, så får du, hvad du betaler for. Det betyder, at du bør være bekendt med, hvor kompressoren stammer fra. Det kan klart anbefales, at du vælger en kompressor fra en europæisk producent.

Produkt:

  • Hvilken motor indeholder kompressoren?
   • Det kan anbefales, at du vælger en kompressor med en 400V-motor. Skal du kun bruge kompressoren til at pumpe din cykel, anbefaler vi ikke en af kompressorerne i Nimalifts sortiment.
   • Skal du bruge kompressoren i flere sammenhænge på værkstedet, er en 230V-motor ikke optimal.

  • Få styr på placeringen
   • Inden du beslutter dig for hvilken kompressor, du vil have, så bør du have styr på placeringen. En kompressor med en langsomtgående motor larmer mindre og er mere holdbar. Den kan med fordel placeres inde på dit værksted. En kompressor med en hurtiggående motor larmer mere, er mindre holdbar men billigere. Den kan med fordel placeres udendørs, så du mindsker støjen.

  • Hvor meget luft har du brug for?
   • Du bør finde ud af, hvor meget luft du har brug for til daglig. Det gør nemlig, at du langt bedre kan finde den rigtige størrelse på tanken og motoren til dit behov.

 • Sørg for en godkendt kompressor
  • Det er alfa og omega, at du sørger for at købe en kompressor, der er godkendt, så den er sikker at arbejde med.

Din leverandør

  • Virker leverandøren til at stole på?
   • Sørg for at foretage dit køb hos en leverandør, som du kan stole på. Det gør nemlig, at du kommer hjem med et produkt, som du bliver glad for.

  • Er det muligt at få fat i reservedele?
   • Der er meget stor forskel på, om du kan få reservedele fra de enkelte leverandører, der er på markedet. Forhør dig derfor altid om, hvorvidt det er muligt at få fat i reservedele, hvis uheldet skulle være ude. Det giver dig nemlig mulighed for altid at kunne få repareret din kompressor.

   • Hos Nimalift har vi blandt andet valgt Reno, fordi det er muligt at få fat i reservedele til vores kunders produkter.

  • Hvordan med teknisk support?
   • Teknisk support er en anden vigtig ting, som du skal sørge for at tjekke op på. Vi kan alle støde ind i tekniske problemer, og i de tilfælde skal det være nemt at få hjælp så hurtigt som muligt, så du kan få løst problemet.

 • Andre kunders oplevelser af leverandøren
  • Husk altid at undersøge, hvad andre kunder har ytret om deres oplevelser med leverandøren. Kig på leverandørens hjemmeside, på Google og på https://dk.trustpilot.com, så du har styr på de seneste anmeldelser.

Er denne kompressor noget for mig?

  • Denne 5,5 hk, 270 L-kompressor fra Reno er velegnet til mellemstore værksteder med omkring 5 til 6 mekanikere på arbejde, der skal bruge trykluft i hverdagen.

 • Hvis der opleves at være et stort behov for trykluft, er denne kompressor optimal. Motoren er nemlig ikke mindst effektiv, men tankkapaciteten er også tilpas stor til, at den kan drive et forholdsvist stort værksted uden problemer.

Download PDF manual(er) til maskinerne her

Varens pris inkl. 24.250,00,--
Løbetid Pris pr. mdr. + moms Rente
12 mdr. 2.160,00,- 5,95%
24 mdr. 1.131,00,- 5,95%
36 mdr. 788,00,- 5,95%
48 mdr. 617,00,- 5,95%
60 mdr. 515,00,- 5,95%
 • 399 kr. i oprettelse
 • 39 kr. /md. i gebyr
 • 12-60 måneder

description test for finansiering...........