Privat Erhverv
365 dages fuld returret
Dag-til-dag levering
Komplet reservedelslager
Salg til private og erhverv 6915 9100

Reservedele til autolift – fra Nimalift og mange andre

Velkommen til vores reservedelsside for autolifte. Her finder du vel nok landets største udvalg af reservedele til autolifte.

Som professionel leverandør til den danske autobranche, ved vi, at når maskinerne bliver brugt vil der også på et tidspunkt gå noget i stykker. Derfor har i et stort reservedelslager med alt fra armlåse til motorer og komplette kontrolpaneler, på lager.

Vores reservedelslager ligger sammen med vores hovedkontor i Billund, så hvad enten du selv kommer og henter delene, eller vi skal sende dem til dig, kan du have delene inden for meget få dage.

Det betyder, at du ikke skal undvære din lift i din dagligdag, længere end allerhøjest nødvendig.

Er du kommet til at købe en autolift fra en anden leverandør, kan vi i 9 ud af 10 tilfælde hjælpe dig alligevel. Rigtig mange af vore komponenter kan nemlig også bruges på andre lifte. Vi har f.eks. hjulpet montører rundt i landet med motorer til gamle Stenhøj stempellifte, hydraulikstempler og mange andre dele til vores konkurrenters maskiner. Der ud over har vi et rigtig godt samarbejde med montører, reservedelsleverandører og grossister i hele verden. Så kan du ikke finde den del du mangler, så giv os et kald.

Nedenfor ser du alle vores lifte. Klik på den lift der bedst ligner din, og du kommer til siden med alle reservedelene til denne maskine.

Hjælpen er på vej – god dag :)

 

Sorter efter
Vis per side