Privat Erhverv
365 dages fuld returret
Dag-til-dag levering
Komplet reservedelslager
Salg til private og erhverv 6915 9100

Deluxe 2 søjlet autolift med topramme - 4000 kg

Deluxe 2 søjlet autolift med topramme - 4000 kg

Varenr.: 1900
Lok.nr.: Store lager
40 stk. på lager

Bestil inden kl. 13.00 og vi afsender samme dag

Fuldautomatisk betjening
400V tilslutning
Frit gulv mellem søjler
3 delte arme, for let løft af alle biltyper også elbiler
Max løftehøjde 2020 mm
Inkl. 18 mm Ekspansionsbolte
CE-godkendt (godkendt til professionel brug)

Læs mere
Nimalift anbefaler følgende tilbehør:
Før pris: 18.499,00,- ex. moms
17.999,00,-

ex. moms

22.498,75,- inkl. moms
Ned til 481,00,-- pr. måned. Se priser her.

Har du spørgsmål?

Ring til Mads 2097 3171

Deluxe 2 søjlet autolift med topramme - 4000 kg

2 søjlet autolift med topramme fra Nimalift:

Denne nye model med topramme sikre dig et frit gulv, hvilket er en fordel ved sænkede biler og når du kører rundt med din værktøjsvogn.

Vi har med udgangspunkt i kundernes ønsker produceret en autolift til den professionelle såvel, som til den private bruger.

Som standard kommer liften med tredelte arme foran og med skruepads, så du nemt kan ramme de optimale løftepunkter på alle typer biler  - selv på små biler som f.eks. en Fiat 500.

Også på elbiler har du gode muligheder for, at placere løftepunkterne, så de ikke kommer i karambolage med batteripakken. 

Derudover er liften fuldautomatisk. Det vil sige, at al betjening af liften foregår på kontrolpanelet. Du skal altså ikke ud og trække i en wire for at udløse låsene eller sænke liften. Det hele fungere ved et tryk på knappen.

Den 400v motor er topmonteret, hvilket sikre, at du får mere plads i arbejdsområdet. Med en løftehøjde på 1950 mm er der god plads til, at udføre arbejdet under bilen.

Sidst men ikke mindst er alle vore maskiner CE-godkendte, og opfylder alle krav fra maskindirektivet og arbejdstilsynet.

Derfor mener vi, at kunne tilbyde den bedste autolift til prisen.

Tekniske specifikationer:

Højde: 3800 mm

Total bredde: 3470 mm

Afstand mellem søjler: 2800 mm

Kapacitet: 4000 kg (4 tons)

Maksimal løftehøjde: 1950 / 2020 mm

Minimum frihøjde: 100 mm

Antal hydraulikstempler: 2 stk, en i hver søjle

Antal sikkerhedslåse: 4 stk, automatisk udløsning

CE-godkendt: Ja

Sænkealarm: Ja

Slangebrudsventil: Ja, hvis olieslangen skulle springe

Olietank: 9,5 liter

El-tilslutning: 400 V

Motorkraft: 2,2 kW

Arbejdsstøj: < 65 dB

Arbejdstemperatur: 5 - 40 grader

Løftetid: 60 sek

Sænketid: 40 sek

Pulverlakeret: Ja, Rød: 3020 & Grå: 7016

Pakkedimensioner: L: 2960mm - B: 470mm - H: 1200mm

Vægt: 770 kg

OBS: Husk tilkøb af 10 liter hydraulikolie, visk. 32

Pris: Ekskl. moms


KRAV TIL GULVET

Betontykkelse for 4 tons: min. 180 mm

Betonstyrke: C25

Beskrivelsen af vores 2-søjlede autolift indeholder:

 • Historien bag vores nye 2-søjlede autolift.
 • Gennemgang af opbygningen af liften.
 • Hvilke dele og hvorfor disse dele er valgt til liften.
 • Hvad du skal være opmærksom på, når du er på udkig efter en 2-søjlet autolift.
 • Typiske kunder til denne lift.

I beskrivelsen af den 2-søjlede autolift bliver du taget med fra tanke til det færdige produkt. Vi synes, at det giver god mening at fortælle dig som kunde, hvorfor vores maskiner er opbygget, som de er. Dette mener vi giver dig den bedste mulighed for at vælge det rigtige produkt til dit behov. Derfor får du her mulighed for at følge processen og nørde lidt sammen med os.

Historien bag den nye model

Siden vi startede vores virksomhed tilbage i 2009, har vi via vores kunders feedback fundet ud af, hvad værksteder har brug for i hverdagen.

Derfor tog vi i 2019 til Kina for at besøge vores leverandør. På denne tur havde vi masser af idéer til forbedringer og opdateringer på vores ellers meget velfungerende 2-søjlede lift.

Vi var 100 % sikre på, at der kunne laves nogle forbedringer, så derfor var der lagt et stramt program for den næste uge.

Opbygning af liften

Vi startede med at booke en dag sammen med tegnestuen på fabrikken. Her oplyste vi om de ting, som vi ønskede kunne laves på en anden måde. Vi forklarede ydermere, hvorfor vi mente dette.

Vores forslag mødte en del modstand fra fabrikken. For hvorfor ændre på noget som havde fungeret i mange år? Vi mente, at det var nødvendigt og stod derfor fast på vores beslutning. Nedenfor kan du se, hvilke ændringer vi har foretaget.

Hvilke dele og hvorfor disse dele er valgt til liften

Søjlerne

 • Mere præcis udskæring af delene med en laserskærer.
 • Store dele af svejseprocessen er blevet automatiseret ved brug af svejserobotter.
 • Maling med pulverlak er blevet automatiseret.
 • Løftehøjden er blevet hævet til 195 cm.

Som du kan se, har vi gjort alt for at få tingene automatiseret. På den måde mindsker vi nemlig menneskelige fejl, mens vi samtidigt sikrer en mere ensartet kvalitet.

Motor:

  • Vi benytter forsat den samme 2,2 kW-motor drevet af 3x400V. Selve motorenheden med ventilblok, hydraulisk gearpumpe og olietank leveres af en producent, vi kender rigtig godt. Det er en robust og stærk motorenhed, som vi har rigtig gode erfaringer med.
   • Vi har bibeholdt motorenheden ud fra den overbevisning om, at der ikke er grund til at ændre på noget bare for at ændre det. Vi mener stadig, at det er den bedste løsning at køre med en 3x400V motor, da det giver ekstra power. Det er selvfølgelig lidt mere besværligt at montere strømmen, men det er heldigvis kun én gang, det skal gøres. Til gengæld bliver du glad for motoren i hele liftens levetid.

 • Motoren er blevet pakket i en kasse for sig, da dette mindsker transportskader. Det betyder, at den skal monteres, når liften sættes op. Monteringen er en nem opgave. Derudover bliver det også nemmere at pakke liften ud.

Kontrolpanel og sensorer:

  • Knapper fra tyske Schneider
   • Vi har valgt at udskifte trykknapperne med knapper fra tyske Schneider. Det daglige vedligehold bliver nemlig nemmere med disse knapper. Din lokale elektriker kan også få fat i disse knapper.

 • Ingen printplader
  • Hos Nimalift mener vi, at jo mere simpelt noget er, jo færre ting kan der gå i stykker. Derfor har vi udskiftet mange printplader til klemmerækker og relæer. Driftsomkostningerne reduceres herved, fordi relæer er meget billigere at udskifte fremfor at skulle skifte et helt printmodul.

Beskyttelsesskinnen på søjlen:

 • Beskyttelsesskinnen er lavet i stof, så denne kan rulles sammen. Den fylder derfor mindre.
  • Vi har tidligere brugt en metalskinne som beskyttelse ved søjlerne, hvilket kan medføre transportproblemer. Her er der tale om både transporten fra Kina, men også hvis vi skal eftersende en.

Armlåsene:

 • Armlåsene er blevet endnu mere ”tight”, end de tidligere har været.

Hvad skal du være opmærksom på, når du er på udkig efter en 2-søjlet autolift?

Er du interesseret i at købe en lift, bør du være opmærksom på flere faktorer. Her er det vigtigt, at du ikke mindst overvejer flere parametre i forhold til produktet, men også leverandøren.

Hos Nimalift ved vi, at der er mange leverandører om buddet. En del af vores konkurrenter gør det rigtig godt, men der er desværre også eksempler på det modsatte. Derfor er det vigtigt at have gjort sig følgende overvejelser.

Produktet

  • Motorkraft:
   • Vælg altid en lift med 400V motor. Vi har selv i de første år af virksomhedens levetid prøvet at køre med 230V. Men vi er gået væk fra det igen pga. holdbarheden. 400V kræver lige en elektriker ved tilslutning, men til gengæld får du en lift med masser af power og en lang holdbarhed.

  • Armlåse:
   • Tjek at armlåsene på liften med svingarme går godt i indgreb. Det er her, at det kan være farligt, hvis ikke det fungerer ordentligt.

  • Printplader:
   • Sørg for at holde øje med om der er installeret printplader i liften. Det er nemmere for producenten at installere en printplade og tilslutte ledningerne i stikket. Det kan dog være et problem, hvis alle funktioner sidder i en printplade, idet en defekt funktion kan betyde, at hele printpladen skal udskiftes. Og det kan være en bekostelig affære.

  • Godkendelser:
   • Tjek altid om liften er godkendt både med CE-mærkning, men også i forhold til kravene fra Maskindirektivet, som Arbejdstilsynet arbejder ud fra.

 • Løftehøjde:
  • Tag et kig på hvor mange kilo selve liften kan løfte samt dens maksimumhøjde og minimumhøjde. Det er især vigtigt, at være opmærksom på minimumhøjden, da en del nyere biler har en lavere frihøjde end tidligere. Dette skyldes især de øgede miljøkrav, som betyder, at bilfabrikkerne sommetider sænker bilernes front for at minimere vindmodstanden. F.eks. er frihøjden på en VW Polo Bluemotion ikke højere end ca. 13 cm.

 

Leverandøren

  • Find en leverandør du har tillid til.
   • Dette gør sig gældende for alle køb, du foretager i din hverdag. Dog er det især vigtigt, når det kommer til større investeringer.

  • Vælg altid en leverandør hvor du er sikker på, at du kan få reservedele.
   • Der er ret stor forskel på, hvor seriøst de forskellige leverandører tager det at kunne levere en reservedel til din maskine. Det er bare surt at få købt en maskine, som du så ikke kan få reservedele til. For en ting du kan være sikker på er, at mekanik på et eller andet tidspunkt skal repareres. Det gælder både biler, fjernsyn, telefoner og autolifte.

  • Yder de en ordentlig teknisk support, også efter du har købt?
   • Har du mulighed for at få hjælp, hvis der opstår et problem? Det er godt at vide, om det er en sælger, som kender liften, ved hvordan den virker og som herved kan yde teknisk support, hvis du får brug for det.

 • Tjek tidligere kunders erfaringer
  • Sidst men ikke mindst er det en fordel at tjekke, hvad andre mener om leverandøren. Det kan du f.eks. gøre på https://dk.trustpilot.comeller hvis der er anmeldelser på den specifikke hjemmeside.

Den typiske kunde til denne type lift

 • Små og mellemstore værksteder som skal bruge liften i dagligdagens arbejde.
 • Private med en hobby inden for biler og med god plads på værkstedet.
 • Biltyper: personbiler og mellemstore varebiler som f.eks. Mercedes Vito, VW Transporter osv.

Den 2-søjlede autolift er en af de mest brugte lifte i branchen. Liften har med sine mange anvendelsesmuligheder god grund til at være blandt de foretrukne.

På værkstederne er de nemme at bruge, da de kan løfte stort set alle biler og så har du hele bunden fri til at arbejde.

Når det kommer til private, er det tit den billige pris, som gør, at netop denne type lift bliver valgt. Liftens popularitet skyldes ydermere, at stort set alle reparationer kan laves med hjælp fra sådan en lift. Herved kan du nøjes med at købe en lift til hjemmeværkstedet.

Hos Nimalift er den også blandt de mest solgte lifte. Vi sælger hvert år omkring 600 2-søjlede lifte til sammen i både Danmark og Sverige.

Download PDF manual(er) til maskinerne her

Varens pris inkl. 22.498,75,--
Løbetid Pris pr. mdr. + moms Rente
12 mdr. 2.009,00,- 5,95%
24 mdr. 1.053,00,- 5,95%
36 mdr. 735,00,- 5,95%
48 mdr. 576,00,- 5,95%
60 mdr. 481,00,- 5,95%
 • 399 kr. i oprettelse
 • 39 kr. /md. i gebyr
 • 12-60 måneder