Tilbage til oversigtl

Brugt autolift eller ny NimaLift? - Det er ikke et svært valg!

 Brugt autolift eller ny NimaLift? - Det er ikke et svært valg!

Mange nystartede værksteder starter deres karriere med at købe en brugt autolift. Det er også almindelig praksis på det mindre værksted.

Men til samme pris eller billigere kan du få en helt spritny NimaLift, der kan nøjagtigt det samme. Løfte bilen sikkert og stabilt op, så du kan komme til inden under den. Så hvorfor dog vælge en brugt?

 

Markedet for brugte autolifte er stort og står der et af de mere kendte mærker på liften, er det oftest også dyrt.

Pris eksempel: 7.500 - 8.500 kr.
Pris: 15.999 kr. + moms.

Hvor længe kan en brugt lift holde?

Men køber du brugt, køber du en lift, der har været brugt! Det er jo ligesom hele konceptet i det. Men hvor brugt den reelt set er, ved du jo intet om. Selvfølgelig kan du da se på liften, hvor slidt den ser ud og hvor medtagede f.eks. sikkerhedslåsene, der skal sikre dig mod, at bilen falder ned over dig, ser ud til at være.

Men har liften tit været udfordret til bristepunktet af dens løfteevne eller været dårligt vedligeholdt, kan der ligge ubehagelige overraskelser og dyre vedligeholdelser på spring lige om hjørnet. Har liften ydermere fået en gang hattelak og en ekstra gang smøring i de mekaniske dele og måske et par nye slanger, wirer eller koblinger, kan det være svært at gennemskue dens egentlige tilstand.

Dertil kommer der oftest også udgifter til nedtagning, transport og opsætning igen. Selvfølgelig kan de fleste mekanikere klare det selv, men det tager tid og kræver, at du ved mere om liften end bare hvordan den betjenes.

Så reelt set kan du ende med, at den brugte lift bliver et væsentligt dyrere bekendtskab, end den pris du har givet for liften.

Hvorfor købe brugt, når nyt er billigere?

Det usikkerhedsmoment har du ikke, hvis du køber en helt ny lift. Her er du sikker på, at alt er i orden og at alle materialer er helt nye og holdbare. Samtidig er der fuld garanti på den og ingen problemer med at få reservedele eller hvad du nu ellers kan komme ud for at udfordringer, hvis du køber en brugt lift.

Men er det ikke dyrere end at købe brugt?

Nej, ikke nødvendigvis. F.eks. har vi hos NimaLift både 2-søjlede og 4-søjlede lifte, der sælges billigere end de tilsvarende brugte mærke-lifte. Både løfteevne og sikkerhed er den samme eller bedre og i modsætning til de brugte ved du, at liften aldrig har været brugt, før du fik den.

 

Hvad betyder et par tusinde mere for en spritny lift?

Således har vi set eksempler på, at forhandlere har solgt næsten 20 år gamle 4-søjlede lifte af et kendt mærke op til 5.000 kroner dyrere end vores tilsvarende spritnye 4-søjlede NimaLift med donkraft. Det er rigtig mange penge at give for, at der står det rigtige navn på liften.

Men hånden på hjertet: Hvad betyder et par tusinde eller fem mere for en ny lift, hvis den brugte du påtænker at købe, måske er både 10 eller 15 år gammel?

For den ekstra pris får du med garanti en meget mere sikker lift, der er udstyret med mere moderne teknologi og forberedt for maskiner og tilbehør, der så helt anderledes ud eller slet ikke fandtes, da den brugte lift var ny.

Det er din førlighed og effektivitet, der er på spil. Vi behøver ikke male fanden på væggen, men kan bare tage som eksempel, hvad du vil gøre, hvis den brugte lift pludselig ikke virker længere og den reservedel, du skal bruge måske ikke produceres længere eller er svær at skaffe. Kunderne venter jo ikke på at få repareret deres bil, til du har fået din lift repareret!

Ingen bøvl med at få liften hjem

Bestiller du en ny autolift fra Nimalift, slipper du også for at skulle hente og eventuelt pille liften ned. Vi sender med fragtmanden samme dag som du bestiller, når bare du gør det inden kl. 14.00 på hverdage. Så kommer fragtmanden med din lift allerede næste arbejdsdag. Nemt og lige til!

Du kan også komme og hente den selv hos os. Så sparer du fragten.

Nem opsætning og ibrugtagning

En anden fordel ved at købe liften fra ny er, at der følger udførlig vejledning med i at sætte den op og tage den i brug. Det er sjældent noget, der følger med en brugt lift.

Så vælger du selv at sætte liften op, har du hjælp og vejledning lige ved hånden, ligesom du altid kan ringe til os og få råd og vejledning, hvis der er noget du er i tvivl om eller hvis forholdene hos jer er lidt anderledes, end dem der er beskrevet i manualen.

Udførlige vejledninger og mulighed for professionel montering

Vi gør et stort arbejde ud af at skrive udførlige vejledninger og er du i tvivl om kvaliteten af vores instruktioner, kan du bare gå ind på en af vores lifte og klikke på Manualer-fanen. Så kan du hente vejledningerne ned og læse dem på forhånd, inden du beslutter dig.

Vi kan også tilbyde professionel montering, hvor en af vores erfarne montører kommer ud og sætter liften op. Så er du sikker på, at alt bliver gjort som det skal og du slipper for at stå med ansvaret selv. Det er sjældent en mulighed, hvis du køber en brugt lift – med mindre du køber af de store og derfor oftest også dyrere forhandlere.

Finansiering af din nye lift

Vi tilbyder også finansiering gennem Resurs Bank af din nye lift. Rater og vilkår kan ses på hjemmesiden, ligesom ansøgning, godkendelse og så videre kan klares ved at udfylde en kontaktformular på siden.

Nyt eller brugt? Er valget så svært

Så hvad skal du vælge? Ja, i den sidste ende er valget naturligvis helt op til dig. Det er jo dine penge! Men inden du kaster dem efter en brugt mærkevarelift, synes vi da, at du skal tage en nærmere kig på de forskellige muligheder, vi tilbyder.

Kundeanmeldelser

offer banner